Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Om oss

Vad är målet med RS Audio?

Vårt mål med RS audio är att alla ska ha råd att ha bra ljud och få den support och hjälp de behöver, vi vill även kunna ge dig som kund en trevlig upplevelse och vi jobbar hårt för att ge dig ett tryggt köp med rätt support under hela kedjan. Eftersom du gjort ditt köp hos oss.

Vi sätter dig i fokus!

RS Audio sätter alltid kunden i fokus och har valt att hitta och jobba med leverantörer som kan hålla den servicenivå och kvalité på så väl produkter som support till oss och våra kunder som vi eftersträvar.

Vi ser det som ett privilegie att du väljer oss som din leverantör på bilstereoprodukter och vi kommer göra allt för att uppfylla dina önskemål.

Expert eller inte, hos oss är du välkommen!

När du vänder dig till oss behöver inte vara expert, vi kommer hjälpa dig från början med det du söker så att du ska få ut det mesta och det bästa av produkterna och ditt kommande bilstereosystem, Men är du expert så är du lika välkommen till oss. Det kan vara så att även vi kan lära oss något nytt av just dig och det ser vi fram emot.

Många års erfarenhet!

Vi har många års erfarenhet inom bilel och ljudbyggen. Våran kunskap av både små och stora ljudinstallationer garanterar att vi kan hjälpa dig tills det att du som kund blir nöjd.

Vi hjälper dig att utforma ditt system så att du får det ljud du eftersträvar, oavsett om det är en stor installation eller bara förbättra ditt orginal system i bilen.

Vi hjälper även till med hur du ska montera dina produkter för att få ut maximalt av dem.